16/07/2019 16/07/2019 Έντονες θρησκευτικές στιγμές βίωσαν σήμερα οι πιστοί της ενορίας της Αγίας Μαρίνας Θησείου με αφορμή την μεγάλη Εορτή (σ.σ. αύριο) της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας. Στον Μέγα Εσπερινό που τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας χοροστάτησε και κήρυξε το θείο λόγο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θαυμακού κ.Ιάκωβος. Στον εσπερινό συμπροσευχόμενοι παρευρέθηκαν...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνας Θησείου
16 Ιουλίου, 2019 - 20:40

Η εορτή της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο

Έντονες θρησκευτικές στιγμές βίωσαν σήμερα οι πιστοί της ενορίας της Αγίας Μαρίνας Θησείου με αφορμή την μεγάλη Εορτή (σ.σ. αύριο) της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας.

Στον Μέγα Εσπερινό που τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας χοροστάτησε και κήρυξε το θείο λόγο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θαυμακού κ.Ιάκωβος.

Στον εσπερινό συμπροσευχόμενοι παρευρέθηκαν Ιερείς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πλήθος πιστών από όλη την Αθήνα όπου έσπευσαν να συνεορτάσουν την Ιερά Μνήμη της Αγίας Μαρίνης και να παρακαλέσουν ασπαζόμενοι το Ιερό Λείψανο της, την Αγία Μαρίνα για τις μεσιτείες της στον Θεό.

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων