11/08/2022 11/08/2022 Την εορτή της αναμνήσεως του εν Κερκύρα υπερφυούς θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος τίμησε η ενορία των Θαρρουνίων (επαρχίας Αλιβερίου) στο φερώνυμο ιερό παρεκκλήσι, όπου τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία ιερούργησαν ο Πανοσ. Αρχιμ. Νεκτάριος Καπενής, οι Πρωτοπρ. Γεώργιος Γιαννούλης, εφημέριος Αγίου Λουκά Αλιβέριου, Ευάγγελος Βογιατζής, εφημέριος Αγίου Ιωάννου Αλιβερίου και ο Πρεσβύτερος Γεώργιος...
Ενορίες : Θαρρουνίων επαρχίας Αλιβερίου
11 Αυγούστου, 2022 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2022 - 12:16

Η εορτή της αναμνήσεως του Θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αλιβέρι

Διαδώστε:
Η εορτή της αναμνήσεως του Θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αλιβέρι

Την εορτή της αναμνήσεως του εν Κερκύρα υπερφυούς θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος τίμησε η ενορία των Θαρρουνίων (επαρχίας Αλιβερίου) στο φερώνυμο ιερό παρεκκλήσι, όπου τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία ιερούργησαν ο Πανοσ. Αρχιμ. Νεκτάριος Καπενής, οι Πρωτοπρ. Γεώργιος Γιαννούλης, εφημέριος Αγίου Λουκά Αλιβέριου, Ευάγγελος Βογιατζής, εφημέριος Αγίου Ιωάννου Αλιβερίου και ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Κουσερής, εφημέριος της ενορίας.

Την εορτή τίμησαν ο εκ Θαρρουνίων Ιατρός και τέως Διευθυντής του Αιματολογικού τμήματος Νοσοκομείου Αγίου Σάββα Αθηνών Νικόλαος Γιαννούλης οι φιλάγιοι κτήτορες του ιερού παρεκκλησίου και ευσεβής οικογένεια του Σπυρίδωνος Μπούρικα και οι πιστοί της ενορίας.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων