09/12/2022 09/12/2022 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, την ημέρα που η εκκλησία εορτάζει την Σύλληψη της Αγίας Άννης της θεοπρομήτορος , στο φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσι της Αγίας Άννης της Ενορίας Πούρνου Διρφύων στον Γέροντα Ερέτριας. Στη Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο π. Κωνσταντίνος Ξυνογαλάς, εφημέριος των Ενοριών Καμπιών και Πούρνου Διρφύων με τη συμμετοχή ...
Ενορίες : ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΛΗΣΙ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΠΟΥΡΝΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ
09 Δεκεμβρίου, 2022 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2022 - 17:39

Η Εορτή της Συλλήψεως της Αγίας Άννης στον Γέροντα Ερέτριας

Διαδώστε:
Η Εορτή της Συλλήψεως της Αγίας Άννης στον Γέροντα Ερέτριας
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, την ημέρα που η εκκλησία εορτάζει την Σύλληψη της Αγίας Άννης της θεοπρομήτορος , στο φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσι της Αγίας Άννης της Ενορίας Πούρνου Διρφύων στον Γέροντα Ερέτριας.
Στη Θεία Λειτουργία ιερούργησε ο π. Κωνσταντίνος Ξυνογαλάς, εφημέριος των Ενοριών Καμπιών και Πούρνου Διρφύων με τη συμμετοχή  πιστών που τίμησαν την εορτή με την παρουσία τους.
Εκ του αναλογίου έψαλαν οι Ιεροψάλτες Αγίας Τριάδος Αμφιθέας κ. Σπυρίδων Ντούρμας Αγίας Τριάδος Πούρνου κ. Κωνσταντίνος Βαρτζής και Αγίου Νικολάου Ερέτριας κ. Δημήτριος Πετρογιάννης.
 
Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων