14/09/2019 14/09/2019 Πανηγυρικά εορτάστηκε η εορτή της παγκοσμίου υψώσεως του Τιμίου και ζωοποιού Σταυρού στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλιού Δήμου Αγίας Παρασκευής. Στη θεία λειτουργία, κατόπιν αδείας και ευλογίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ιερούργησε ε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.Αθηναγόρας. Στον πανηγυρικό λόγο της ημέρας που εκφώνησε ο...
Ενορίες : Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού Αγία Παρασκευή
14 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:12

Η Εορτή της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Αγ. Παρασκευή

Διαδώστε:
Η Εορτή της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Αγ. Παρασκευή

Πανηγυρικά εορτάστηκε η εορτή της παγκοσμίου υψώσεως του Τιμίου και ζωοποιού Σταυρού στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλιού Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στη θεία λειτουργία, κατόπιν αδείας και ευλογίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ιερούργησε ε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.Αθηναγόρας.

Στον πανηγυρικό λόγο της ημέρας που εκφώνησε ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη σημασία του Τιμίου Σταυρού. Απηύθυνε εγκάρδιες ευχές προς το εκκλησίασμα, το εκκλησιαστικό συμβούλιο,τους ιερείς και στον εορτάζοντα πρωτοπρεσβύτερο προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Σταύρο Γούλα γυμνασιάρχη.

Η χάρις του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού να φωτίζει τον δρόμο και να ενισχύει τον αγώνα ενός εκάστου χριστιανού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων