15/09/2023 15/09/2023 Με μεγαλοπρέπεια και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, πανηγύρισε η Ενορία της Παναγίας Ηρακλείου Αττικής την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου μας. Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας και της ακoλουθίας της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ανέων κ. Μακάριος, ο οποίος ομίλησε για την θέση του Σταυρού στην ζωή των...
Ενορίες : Παναγίας Πράσινου Λόφου
15 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2023 - 13:43

Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Παναγία Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής

Διαδώστε:
Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στην Παναγία Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής

Με μεγαλοπρέπεια και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, πανηγύρισε η Ενορία της Παναγίας Ηρακλείου Αττικής την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου μας.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας και της ακoλουθίας της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ανέων κ. Μακάριος, ο οποίος ομίλησε για την θέση του Σταυρού στην ζωή των Χριστιανών που αποτελεί όπλο σωτηρίας και σκορπίζει σε κάθε ψυχή την Ελπίδα, την αισιοδοξία, την χαρά της Αναστάσεως, διότι μετά από την Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων