18/07/2022 18/07/2022 Επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αιμιλιανού, στο φερώνυμο ιερό παρεκκλήσι της Ερέτριας, σήμερα, Δευτέρα, 18 Ιουλίου, τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Πρεσβύτερο Κυριακό Δημητρίου. εφημέριο στην ενορία της Νεροτριβιάς Μεσσαπίων. Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ακολούθησε η λιτανεία της εικόνος πέριξ του ιερού ναού. Επίσης, ο π. Κυριακός ευχήθηκε και για τον...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Ερέτριας
18 Ιουλίου, 2022 - 16:09
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2022 - 18:27

Η εορτή του Αγίου Αιμιλιανού στην Ερέτρια

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Αιμιλιανού στην Ερέτρια

Επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αιμιλιανού, στο φερώνυμο ιερό παρεκκλήσι της Ερέτριας, σήμερα, Δευτέρα, 18 Ιουλίου, τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Πρεσβύτερο Κυριακό Δημητρίου. εφημέριο στην ενορία της Νεροτριβιάς Μεσσαπίων.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ακολούθησε η λιτανεία της εικόνος πέριξ του ιερού ναού. Επίσης, ο π. Κυριακός ευχήθηκε και για τον εορτάζοντα κτήτορα του ιερού παρεκκλησίου, Αιμιλιανό Μπόρο, μετά της συζύγου του Ρεβέκκας και των τέκνων τους.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων