13/09/2023 13/09/2023 Η μνήμη του Αγίου Μάρτυρος  Αριστείδου του Αθηναίου εορτάσθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 και με την ευκαιρία της εορτής τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων στα Διρρεύματα – Κονιστρών της επαρχίας Κύμης. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εορτάζων εφημέριος του Ιερού Ναού Οικονόμος Αριστείδης Ρούσσος με τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή....
Ενορίες : Αγίων Αναργύρων Διρρεύματα - Κονιστρών
13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2023 - 14:57

Η Εορτή του Αγίου Αριστείδου στα Διρρεύματα – Κονιστρών

Διαδώστε:
Η Εορτή του Αγίου Αριστείδου στα Διρρεύματα – Κονιστρών

Η μνήμη του Αγίου Μάρτυρος  Αριστείδου του Αθηναίου εορτάσθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 και με την ευκαιρία της εορτής τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων στα Διρρεύματα – Κονιστρών της επαρχίας Κύμης.

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εορτάζων εφημέριος του Ιερού Ναού Οικονόμος Αριστείδης Ρούσσος με τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή.
Στην Θεία Λειτουργία συμμετείχαν οι πιστοί της ενορίας, οι οποίοι τίμησαν την εορτή και ευχήθηκαν στον εορτάζοντα εφημέριο του ιερού ναού για την ονομαστική εορτή του.
   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων