30/10/2023 30/10/2023 H μνήμη του Αγίου Αστερίου εορτάστηκε στο φερώνυμο ναΰδριο των Αγίων Αστερίου και Μελίτωνος στην Άνω Βάθεια του Δήμου Ερέτριας το διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου 2023. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και την επομένη ημέρα η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία την οποία ετέλεσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Αργύρης, εφημέριος Iερού Nαού Αγίου...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Αστερίου και Μελίτωνος Άνω Βαθειάς Δήμου Ερέτριας
30 Οκτωβρίου, 2023 - 21:27

Η εορτή του Αγίου Αστερίου στην Άνω Βάθεια Ερέτριας

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Αστερίου στην Άνω Βάθεια Ερέτριας

H μνήμη του Αγίου Αστερίου εορτάστηκε στο φερώνυμο ναΰδριο των Αγίων Αστερίου και Μελίτωνος στην Άνω Βάθεια του Δήμου Ερέτριας το διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου 2023.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και την επομένη ημέρα η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία την οποία ετέλεσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Αργύρης, εφημέριος Iερού Nαού Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας με τον εορτάζοντα και κτήτορα του ιερού ναΰδρίου Διάκονο π. Αστέριο Αποστόλου.

Το απόγευμα της Δευτέρας τελέσθηκε ο Mεθέορτιος Eσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Αστερίου.

Στην εορτή συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος – Ιατρός κ. Παναγιώτα Μπούγα – Μπαραμπούτη, τα μέλη του Εθελοντικού Σώματος Δασοπροστασίας Διάσωσης Ευβοίας και πολλοί πιστοί που τίμησαν την εορτή.

(Φωτογραφίες: Μιχάλης Βαλλιανάτος – Δημήτριος Πετρογιάννης)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων