12/12/2023 12/12/2023 Με την ευκαιρία της εορτής του εν αγίοις πατρός Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος του θαυματουργού στο φερώνυμο παρεκλήσιο στην Άνω Βάθεια του Δήμου Ερέτριας, τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Ιερομόναχο Χρύσανθο Χριστοφή, κτήτορα του ιερού παρεκλησίου, και τον Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Αργύρη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας. Μετά το πέρας της Θείας...
Ενορίες : Αγίου Σπυρίδωνος Άνω Βάθειας
12 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:17
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2023 - 16:14

Η Εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στην Άνω Βάθεια

Διαδώστε:
Η Εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στην Άνω Βάθεια

Με την ευκαιρία της εορτής του εν αγίοις πατρός Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος του θαυματουργού στο φερώνυμο παρεκλήσιο στην Άνω Βάθεια του Δήμου Ερέτριας, τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Ιερομόναχο Χρύσανθο Χριστοφή, κτήτορα του ιερού παρεκλησίου, και τον Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Αργύρη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας του Αγίου πέριξ του ιερού παρεκλησίου και η αρτοκλασία με την συμμετοχή των πιστών από την περιοχή της Άνω Βάθειας και της Αμαρύνθου που τίμησαν την εορτή.

 

 

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων