12/12/2022 12/12/2022 Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στο ιερό παρεκκλήσι Αγίου Σπυρίδωνος στην ενορία της Άνω Βάθειας του Δήμου Ερέτριας από τον Σακελλάριο π. Δημήτριο Αργύρη εφημέριο της ενορίας, επί την σημερινή εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος, επισκόπου Τριμυθούντος. Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ακολούθησε η λιτανεία της εικόνος του Αγίου πέριξ του ιερού ναού καθώς επίσης ο π....
Ενορίες : Αγίου Σπυρίδωνος Άνω Βάθειας
12 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2022 - 15:14

Η Εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στην Άνω Βάθεια

Διαδώστε:
Η Εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος στην Άνω Βάθεια

Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στο ιερό παρεκκλήσι Αγίου Σπυρίδωνος στην ενορία της Άνω Βάθειας του Δήμου Ερέτριας από τον Σακελλάριο π. Δημήτριο Αργύρη εφημέριο της ενορίας, επί την σημερινή εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος, επισκόπου Τριμυθούντος.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ακολούθησε η λιτανεία της εικόνος του Αγίου πέριξ του ιερού ναού καθώς επίσης ο π. Δημήτριος αναφέρθηκε περιληπτικά στον βίο του Αγίου Σπυρίδωνος, και εν συνεχεία μερίμνη του ευσεβούς κτήτορος του ιερού παρεκκλησίου κ. Γεωργίου Χριστοφή παρατέθηκε εόρτιο κέρασμα στους πιστούς.

 

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων