25/03/2024 25/03/2024 Η Μεγάλη Εθνική Εορτή της Παλιγγενεσίας του Έθνους και συνάμα η Θρησκευτική Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, εορτάστηκε Πανηγυρικά στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γουρνών Πεδιάδος, του Δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού κ. Μεθόδιος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία, συμπαραστατούμενος υπό των ιερέων και των διακόνων....
Ενορίες : Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γουρνών Πεδιάδος Ηρακλείου Κρήτης
25 Μαρτίου, 2024 - 12:40

Η Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στις Γούρνες Πεδιάδος Ηρακλείου Κρήτης

Διαδώστε:
Η Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στις Γούρνες Πεδιάδος Ηρακλείου Κρήτης

Η Μεγάλη Εθνική Εορτή της Παλιγγενεσίας του Έθνους και συνάμα η Θρησκευτική Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, εορτάστηκε Πανηγυρικά στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γουρνών Πεδιάδος, του Δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού κ. Μεθόδιος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία, συμπαραστατούμενος υπό των ιερέων και των διακόνων.

Παρέστησαν ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού καθώς και λοιποί εκπρόσωποι τοπικών Φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων