17/04/2021 17/04/2021 Μέσα σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα με την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων όπως ορίζει η ΚΥΑ τελέσθηκε την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πολιούχου της πόλεως Ερέτριας. Στην Aκολουθία ιερούργησε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσσβύτερος Θεοφάνης Παπαγεωργίου και απέδωσε ενώπιον της ιεράς εικόνος της Παναγίας τους...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Ερέτριας
17 Απριλίου, 2021 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 14:59

Η Ερέτρια έψαλε τους Οίκους των Χαιρετισμών στην Παναγία

Διαδώστε:
Η Ερέτρια έψαλε τους Οίκους των Χαιρετισμών στην Παναγία

Μέσα σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα με την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων όπως ορίζει η ΚΥΑ τελέσθηκε την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πολιούχου της πόλεως Ερέτριας.

Στην Aκολουθία ιερούργησε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσσβύτερος Θεοφάνης Παπαγεωργίου και απέδωσε ενώπιον της ιεράς εικόνος της Παναγίας τους οίκους των χαιρετισμών της με την συμμετοχή των ιεροψαλτών του ιερού ναού οι οποίοι απέδωσαν μελωδικά και κατανυκτικά τους ύμνους αλλά και των παρισταμένων πιστών που συμμετείχαν με τα προβλεπόμενα των υγειονομικων μέτρων και συμπροσευχόμενοι για να αναπέμψουν ικετηρίους δεήσεις προς τη Υπεραγία Θεοτόκο στην ακολουθία των Στάσεων των Χαιρετισμών της.

Στο τέλος της Ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου ο π. Θεοφάνης ανέγνωσε την ικετευτική ευχή υπέρ καταπαύσεως της ενσκηψάσης πανδημίας και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλή δύναμη για το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Δείτε φωτογραφίες: 

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων