04/04/2020 04/04/2020 Καθημερινά, στις 9 μ.μ., από την Κυριακή έως και την Παρασκευή, μεταδίδεται από την ιστοσελίδα www.enoriaendrasei.gr, επιλεγμένη εκδήλωση του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», που έχει πραγματοποιήσει η Ενορία τα τελευταία χρόνια. Την Κυριακή 5 Απριλίου θα μεταδοθεί η εκδήλωση προς τιμήν του Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Μεταληνού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2017 στο πλαίσιο του...
Ενορίες : Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
04 Απριλίου, 2020 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2020 - 14:24

Η Ευαγγελίστρια Πειραιώς τίμησε τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Μεταλληνό

Διαδώστε:
Η Ευαγγελίστρια Πειραιώς τίμησε τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Μεταλληνό

Καθημερινά, στις 9 μ.μ., από την Κυριακή έως και την Παρασκευή, μεταδίδεται από την ιστοσελίδα www.enoriaendrasei.gr, επιλεγμένη εκδήλωση του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», που έχει πραγματοποιήσει η Ενορία τα τελευταία χρόνια.
Την Κυριακή 5 Απριλίου θα μεταδοθεί η εκδήλωση προς τιμήν του Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Μεταληνού.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2017 στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Για τον τιμώμενο μίλησαν ο Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος Κρητικός, Ιεροκήρυκας και Ηγούμενος του Ιερού Ησυχαστηρίου Αναστάντος Χριστού Πειραιώς, ο κ. Λέο Μπραγκ, Δρ Θεολογίας και Καθηγητής Μέσης Εκπαιδεύσεως και ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Μπελέζος.

Συντόνισε ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων.
Την εκδήλωση έκλεισε με τον λόγο του ο τιμώμενος π. Γεώργιος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων