28/02/2019 28/02/2019 Ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ Ι .ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΚΟΕ) και η ΕΝΩΣΙΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΚΕ) με ιδιαίτερη τιμή και χαρά μάς προσκαλούν στις εκδηλώσεις, αφιερωμένες στον κύπριο ήρωα, υπαρχηγό της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019. Στη Θ. Λειτουργία (στον Καθεδρικό Ι. Ναό...
Ενορίες : Φανερωμένη Χολαργού
28 Φεβρουαρίου, 2019 - 20:53
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2019 - 20:55

Η Φανερωμένη Χολαργού τιμάει τον Γρηγόρη Αυξεντίου

Διαδώστε:
Η Φανερωμένη Χολαργού τιμάει τον Γρηγόρη Αυξεντίου

Ο ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ Ι .ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΚΟΕ) και η ΕΝΩΣΙΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΚΕ) με ιδιαίτερη τιμή και χαρά μάς προσκαλούν στις εκδηλώσεις, αφιερωμένες στον κύπριο ήρωα, υπαρχηγό της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.

Στη Θ. Λειτουργία (στον Καθεδρικό Ι. Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού) θα ιερουργήσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος και θα τελεσθεί Μνημόσυνο.

Στις 11.30 π.μ., στο Αμφιθέατρο “Μ. Θεοδωράκης” του Δημαρχείου (λεωφ. Περικλέους 55) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, στην οποία ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος θα μιλήσει με θέμα: «Από τον Αυξεντίου και το όραμα της Ένωσης στον αγώνα για αποτροπή της τουρκοποίησης. Ανάγκη για πανεθνική εγρήγορση!».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων