04/02/2019 04/02/2019 Στις 24 Φεβρουαρίου 2019, η κα Αθηνά Σιδέρη, ένα από εκλεκτότερα πνευματικά τέκνα του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και γνωστή πλέον σε ολόκληρο το πανελλήνιον αλλά και στο ευσεβές πλήρωμα εκτός Ελλάδος, θα επισκεφτεί και θα ομιλήσει εις τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Χολαργού υπό το θέμα “Ο Άγιος Πορφύριος και η οικογένεια”, λίγο μετά...
Ενορίες : Αγίας Τριάδος Χολαργού
04 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:43
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2019 - 23:10

Η κα Αθηνά Σιδέρη στην Αγία Τριάδα Χολαργού

Διαδώστε:
Η κα Αθηνά Σιδέρη στην Αγία Τριάδα Χολαργού

Στις 24 Φεβρουαρίου 2019, η κα Αθηνά Σιδέρη, ένα από εκλεκτότερα πνευματικά τέκνα του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και γνωστή πλέον σε ολόκληρο το πανελλήνιον αλλά και στο ευσεβές πλήρωμα εκτός Ελλάδος, θα επισκεφτεί και θα ομιλήσει εις τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Χολαργού υπό το θέμα “Ο Άγιος Πορφύριος και η οικογένεια”, λίγο μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και ώρα 11.00 το πρωί.

Η κα Αθηνά συγκλονίζει πάντοτε με τη ζωηρότητα και τη συγκίνηση της, κατά τη διάρκεια των ομιλιών της, όπου διηγείται θύμησες και περιστατικά από τη γνωριμία της με τον σπουδαίο Άγιον της Ορθοδοξίας μας!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων