15/08/2022 15/08/2022 Της Πέπης Οικονομάκη Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου και παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της Κανάλας στην Κύθνο. Ακολούθησε Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος όπου με διάχυτη συγκίνηση οι πιστοί τη συνόδευσαν γύρω από το Προσκύνημα και μέχρι τον κόλπο...
Ενορίες : Παναγίας της Κανάλας στην Κύθνο
15 Αυγούστου, 2022 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2022 - 14:28

Η Κοίμηση της Θεοτόκου στην Παναγία Κανάλα Κύθνου (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Κοίμηση της Θεοτόκου στην Παναγία Κανάλα Κύθνου (ΦΩΤΟ)

Της Πέπης Οικονομάκη

Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου και παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της Κανάλας στην Κύθνο.

Ακολούθησε Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος όπου με διάχυτη συγκίνηση οι πιστοί τη συνόδευσαν γύρω από το Προσκύνημα και μέχρι τον κόλπο όπου σύμφωνα με την παράδοση ψαράδες του νησιού βρήκαν την εικόνα με θαυματουργικό τρόπο.

Εκεί ο Σεβασμιώτατος έριξε μια εικονίτσα της Παναγίας στη θάλασσα και κάτοικοι της περιοχής βούτηξαν στα νερά για να τη πιάσουν.

Δείτε φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το ope.gr:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων