06/08/2019 06/08/2019 Στον ιστορικό ναό της Γεννήσεως Χριστού στου Ψυρρή την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 τελέσθηκε ιερά αγρυπνία επί τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού. Πλήθος κόσμου με θρησκευτική κατάνυξη μετείχε στην ιερά αγρυπνία όπου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και σύμφωνα με το εκκλησιαστικό έθος ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης Πατέρας Θεοδόσιος Οικονομίδης  ευλόγησε τα...
Ενορίες : Ιερός Ναός Γεννήσεως Χριστού Ψυρρή
06 Αυγούστου, 2019 - 15:10

Η Μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Μεταμορφώσεως στου Ψυρρή

Διαδώστε:
Η Μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Μεταμορφώσεως στου Ψυρρή

Στον ιστορικό ναό της Γεννήσεως Χριστού στου Ψυρρή την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 τελέσθηκε ιερά αγρυπνία επί τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Πλήθος κόσμου με θρησκευτική κατάνυξη μετείχε στην ιερά αγρυπνία όπου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και σύμφωνα με το εκκλησιαστικό έθος ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης Πατέρας Θεοδόσιος Οικονομίδης  ευλόγησε τα σταφύλια και τα μοίρασε στο εκκλησίασμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, φωτιά και νύχτα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, νύχτα

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γάμος, πλήθος και εσωτερικός χώρος

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων