20/12/2022 20/12/2022 Tην περασμένη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νείλου Πειραιώς, ομιλία από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Δορμπαράκη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Καλλιπόλεως, αφιερωμένη στον εμβληματικό Άγιο Ιεράρχη της Μικρασίας, τον Άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης. Ο π. Γεώργιος αναφέρθηκε στην ομιλία του στο πρόσωπο και την προσφορά του μεγάλου αυτού Ιεράρχη....
Ενορίες : ΑΓΙΟΣ ΝΕΙΛΟΣ
20 Δεκεμβρίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2022 - 22:06

Ι.Ν Αγ. Νείλου: Ομιλία για τον Άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης από τον π. Γεώργιο Δορμπαράκη

Διαδώστε:
Ι.Ν Αγ. Νείλου: Ομιλία για τον Άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης από τον π. Γεώργιο Δορμπαράκη

Tην περασμένη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νείλου Πειραιώς, ομιλία από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Δορμπαράκη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Καλλιπόλεως, αφιερωμένη στον εμβληματικό Άγιο Ιεράρχη της Μικρασίας, τον Άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης.


Ο π. Γεώργιος αναφέρθηκε στην ομιλία του στο πρόσωπο και την προσφορά του μεγάλου αυτού Ιεράρχη. Αναφέρθηκε στην αγιότητα του και τόνισε ιδιαίτερα την προσφορά του Ιεράρχη σε θρησκευτικό, πολιτιστικό και εθνικό επίπεδο. Με την ομιλία αυτή έκλεισαν οι επετειακές ομιλίες, εκπομπές και εκδηλώσεις της ενορίας μας, οι οποίες την φετινή χρονιά ήταν αφιερωμένες στην θλιβερή επέτειο του Ελληνισμού της Μικρασιατικής Καταστροφής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων