14/12/2023 14/12/2023 Από τον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λυγουριού, στο πλαίσιο των τακτικών ομιλιών πνευματικού και ποιμαντικού περιεχομένου προς πνευματική ανύψωση και ωφέλεια των κατοίκων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε ο Εσπερινός, την Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου 2023. Στη συνεχεία στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου πραγματοποιήθηκε η ομιλία από την Γερόντισσα Φιλοθέη Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Βρυούλων με...
Ενορίες : γίας Τριάδος Λυγουριού
14 Δεκεμβρίου, 2023 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2023 - 22:07

“Η Οσία Γερόντισσα Γαβριηλία” ομιλία στο Λυγουριό Αργολίδας από την Γερόντισσα Φιλοθέη

Διαδώστε:
“Η Οσία Γερόντισσα Γαβριηλία” ομιλία στο Λυγουριό Αργολίδας από την Γερόντισσα Φιλοθέη

Από τον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λυγουριού, στο πλαίσιο των τακτικών ομιλιών πνευματικού και ποιμαντικού περιεχομένου προς πνευματική ανύψωση και ωφέλεια των κατοίκων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε ο Εσπερινός, την Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου 2023.

Στη συνεχεία στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου πραγματοποιήθηκε η ομιλία από την Γερόντισσα Φιλοθέη Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Βρυούλων με θέμα: “Η Οσία Γερόντισσα Γαβριηλία”.

Στην ομιλια παραβρέθηκε κι ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων