08/05/2022 08/05/2022 Ακούστε το σημερινό κήρυγμα (Κυριακής των Μυροφόρων, 8 Μαΐου 2022) από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Πεδίου Άρεως, όπου ο θεολόγος ιεροκήρυκας κ. Αγγελόπουλος παραλλήλισε την προσπάθεια των Μυροφόρων να κυλίσουν το λίθο στον τάφο του Χριστού με αυτήν (την προσπάθεια) που κάνουμε εμείς στη ζωή μας. Μάλιστα, τόνισε ότι οι μυροφόρες έκαναν όλη την...
Ενορίες : Αγίου Χαραλάμπους Πεδίου Άρεως
08 Μαΐου, 2022 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2022 - 16:33

Η προσπάθεια των Μυροφόρων και η δική μας προσπάθεια

Διαδώστε:
Η προσπάθεια των Μυροφόρων και η δική μας προσπάθεια

Ακούστε το σημερινό κήρυγμα (Κυριακής των Μυροφόρων, 8 Μαΐου 2022) από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Πεδίου Άρεως, όπου ο θεολόγος ιεροκήρυκας κ. Αγγελόπουλος παραλλήλισε την προσπάθεια των Μυροφόρων να κυλίσουν το λίθο στον τάφο του Χριστού με αυτήν (την προσπάθεια) που κάνουμε εμείς στη ζωή μας.

Μάλιστα, τόνισε ότι οι μυροφόρες έκαναν όλη την προετοιμασία για τη μύρωση του Κυρίου με πίστη στο Θεό κι Αυτός έστειλε τους αγγέλους να κυλίσουν την πέτρα. Έτσι κι εμείς, λοιπόν, πρέπει να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν και ο Θεός θα οικονομήσει τα υπόλοιπα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων