16/11/2023 16/11/2023 Η τελευταία Ιερά Αγρυπνία, ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, ξεκίνησε στις 21: 30 την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγγέλου της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου Αρχιμανδρίτου π. Αγγέλου Ανθόπουλου. Ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Πύλης και Γαρδικίου, Πανοσιολογιώτατος Αχιμανδρίτης π. Αχίλλιος Τσούτσουρας, συλλειτούργησε στην Ι. Αγρυπνία. Το αναλόγιο διηκόνησε, η...
Ενορίες : Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών
16 Νοεμβρίου, 2023 - 11:52

Η τελευταία Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Xρυσοστόμου στην Αθήνα

Διαδώστε:
Η τελευταία Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Xρυσοστόμου στην Αθήνα

Η τελευταία Ιερά Αγρυπνία, ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, ξεκίνησε στις 21: 30 την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγγέλου της Ιεράς Μητροπόλεως Περιστερίου Αρχιμανδρίτου π. Αγγέλου Ανθόπουλου.

Ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Πύλης και Γαρδικίου, Πανοσιολογιώτατος Αχιμανδρίτης π. Αχίλλιος Τσούτσουρας, συλλειτούργησε στην Ι. Αγρυπνία.

Το αναλόγιο διηκόνησε, η χορωδία της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την διεύθυνση του Χοράρχου κ. Δημητρίου Καλοκοίρη.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, που διακονούσε τους πιστούς, δίπλα από την Τιμία Κάρα του Αγίου, κάποια στιγμή έκπληκτος, μου ανέφερε : “Σπύρο μου, πρώτη φορά βλέπω, τόσους πολλούς γονείς , να φέρνουν τα μικρά παιδιά τους να προσκυνήσουν, Ιερό Λείψανο Αγίου και να πάρουν την ευλογία του !” .

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων