05/07/2022 05/07/2022 Την Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ από την φερώνυμη Ιερά Μονή στις Ροβιές Ευβοίας υποδέχονται στις 8 Ιουλίου στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Ξηροβρύσης Χαλκίδος. Μετά την υποδοχή της Τιμίας Κάρας, που θα παραμείνει για άλλες δύο μέρες, θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία (με Εσπερινό, Αρτοκλασία, Παράκληση στον Όσιο Δαυίδ, Όρθρο και Θεία Λειτουργία), ενώ...
Ενορίες : Αγίας Σοφίας Ξηροβρύσης Χαλκίδος
05 Ιουλίου, 2022 - 18:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2022 - 18:37

Η Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ στην Αγία Σοφία Ξηροβρύσης Χαλκίδος

Διαδώστε:
Η Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ στην Αγία Σοφία Ξηροβρύσης Χαλκίδος

Την Τιμία Κάρα του Οσίου Δαυίδ από την φερώνυμη Ιερά Μονή στις Ροβιές Ευβοίας υποδέχονται στις 8 Ιουλίου στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Ξηροβρύσης Χαλκίδος.

Μετά την υποδοχή της Τιμίας Κάρας, που θα παραμείνει για άλλες δύο μέρες, θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία (με Εσπερινό, Αρτοκλασία, Παράκληση στον Όσιο Δαυίδ, Όρθρο και Θεία Λειτουργία), ενώ θα ακολουθήσει η διανομή ευλογημένου φαγητού.

Το Σάββατο, 9 Ιουλίου και ώρα 07:00, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ενώ στις 11:30 θα ακολουθήσει Ιερά Παράκληση προς τον Όσιο Δαυϊδ και Ιερό Ευχέλαιο. Στις 19:00 το απόγευμα θα τελεστεί ο  Εσπερινός και την Κυριακή, 10 Ιουλίου και ώρα 07:00, θα τελεστεί ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η αναχώρηση της Τίμιας Κάρας.

Για ολόκληρο το πρόγραμμα δείτε παρακάτω:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων