23/01/2023 23/01/2023 Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχτηκαν οι εθελοντές του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου στη Νέα παραλία Θεσσαλονίκης την βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κατερίνα Νοτοπούλου. Στη σύντομη συνομιλία που είχε με τον προϊστάμενο του ναού Αρχιμανδρίτη π. Μακάριο Τσιμέρη και τις μαγείρισσες, αντάλλαξαν απόψεις και έδειξε το ενδιαφέρον...
Ενορίες : Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης
23 Ιανουαρίου, 2023 - 14:13

Η Βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Η Βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου Θεσσαλονίκης

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχτηκαν οι εθελοντές του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου στη Νέα παραλία Θεσσαλονίκης την βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κατερίνα Νοτοπούλου.

Στη σύντομη συνομιλία που είχε με τον προϊστάμενο του ναού Αρχιμανδρίτη π. Μακάριο Τσιμέρη και τις μαγείρισσες, αντάλλαξαν απόψεις και έδειξε το ενδιαφέρον της για το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται στην ενορία.

Η κ. Νοτοπούλου επιβράβευσε την προσπάθεια που γίνεται σε ένα από τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και δεν χάνει την ευκαιρία να προσφέρει τρόφιμα και βοήθεια σε κάθε ευκαιρία που θα της ζητηθεί.

Ο π. Μακάριος από την δική του πλευρά ευχαρίστησε τόσο την ίδια για το ενδιαφέρον της όσο και τους συνεργάτες της που έχουνε πνεύμα αγάπης αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας.

Τελειώνοντας ο προϊστάμενος του ναού σημείωσε πως: «Η πόρτα της εκκλησίας είναι ανοιχτή για όλον τον κόσμο, για όποιον θέλει να προσφέρει βοήθεια αλλά για όποιον θέλει να ζητήσει βοήθεια».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων