31/01/2019 31/01/2019 Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών Χριστιανών ότι κατά το διήμερο 1-2 Φεβρουαρίου 2019, η Ενορία Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης πανηγυρίζει για την μεγάλη Δεσποτική και Θεομητορική Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου. Οι πανηγυρικές Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα: Παρασκεύη 1 Φεβρουαρίου απόγευμα: Ώρα 18:00: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου...
Ενορίες : Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης
31 Ιανουαρίου, 2019 - 19:27

Η Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης πανηγυρίζει επί της Υπαπαντής

Διαδώστε:
Η Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης πανηγυρίζει επί της Υπαπαντής

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών Χριστιανών ότι κατά το διήμερο 1-2 Φεβρουαρίου 2019, η Ενορία Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης πανηγυρίζει για την μεγάλη Δεσποτική και Θεομητορική Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου. Οι πανηγυρικές Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκεύη 1 Φεβρουαρίου απόγευμα:

Ώρα 18:00: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου πρωί:

Ώρα 7:30: Πανηγυρικός Όρθρος της Εορτής και πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου απόγευμα:

Ώρα 17:00: Μεθέορτος Εσπερινός και Παρακλητικός Κανών της Παναγίας.

Παρακαλούνται οι ευσεβείς και φιλέορτοι Χριστιανοί να προσέλθουν στις Πανηγυρικές Ιερές Ακολουθίες, τιμώντας και μεγαλύνοντας το Πάνσεπτο Πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων