04/04/2022 05/04/2022 Η καθιερωμένη συναυλία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Περιφέρειας Αττικής «Ρωμανός ο Μελωδός & Ιωάννης ο Δαμασκηνός» θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00  με τίτλο «Ιδού ο Νυμφίος Έρχεται…» στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών με την 30μελή χορωδία του Συνδέσμου και την Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε διεύθυνση...
Ενορίες : Άγιος Παντελεήμων Αχαρνών
04 Απριλίου, 2022 - 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2022 - 0:38

«Ιδού ο Νυμφίος Έρχεται»: Συναυλία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής

Διαδώστε:
«Ιδού ο Νυμφίος Έρχεται»: Συναυλία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αττικής

Η καθιερωμένη συναυλία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Περιφέρειας Αττικής «Ρωμανός ο Μελωδός & Ιωάννης ο Δαμασκηνός» θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00  με τίτλο «Ιδού ο Νυμφίος Έρχεται…» στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών με την 30μελή χορωδία του Συνδέσμου και την Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε διεύθυνση της κ. Νίνας Πατρικίδου.

Για πρώτη φορά Εκκλησιαστικοί ύμνοι θα αποδοθούν από Βυζαντινό Χορό και Ορχήστρα με την συμμετοχή της υψιφώνου κ. Ροδάνθης Κασκαφέτου και μονωδούς τους Πρωτοψάλτες κ. Θεόδωρο Καλλίμαχο και τον κ. Βασιλ. Γεωργούδη και σε μια καινοτόμο Μουσική Παρέμβαση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων