22/11/2023 22/11/2023 Πανηγύρισε το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιακώβου του Τσαλίκη στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Ιερά αγρυπνία ιερουργούντος του πρωτοπρεσβυτέρου και εφημερίου του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου , π. Ελευθερίου Μίχου. Σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου εορτή του Αγίου Ιακώβου θα τελεστεί το Ιερό Ευχέλαιο. Τα Θυρανοίξια του Νέου Παρεκκλησίου του Οσίου...
Ενορίες : Ευαγγελίστριας Ναυπλίου
22 Νοεμβρίου, 2023 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2023 - 12:45

Ιερά αγρυπνία για τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Διαδώστε:
Ιερά αγρυπνία για τον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου

Πανηγύρισε το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιακώβου του Τσαλίκη στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Ιερά αγρυπνία ιερουργούντος του πρωτοπρεσβυτέρου και εφημερίου του ιερού ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου , π. Ελευθερίου Μίχου.

Σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου εορτή του Αγίου Ιακώβου θα τελεστεί το Ιερό Ευχέλαιο.

Τα Θυρανοίξια του Νέου Παρεκκλησίου του Οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία, δίπλα στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου πραγματοποιηθήκαν πριν ένα χρόνο από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων