19/05/2023 19/05/2023 Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε το βράδυ της Πέμπτης, 18 Μαΐου, στον Ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο στο πλαίσιο της αφίξεως της Τιμίας Κάρας του νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου. Κατόπιν ευλαβούς αιτήματος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου προς την Μητρόπολη της Ύδρας και με την ευλογία του Μητροπολίτη κ. Εφραίμ πραγματοποιήθηκε η μεταφορά...
Ενορίες : Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ναυπλίου
19 Μαΐου, 2023 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2023 - 11:40

Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ναυπλίου

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ναυπλίου

Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε το βράδυ της Πέμπτης, 18 Μαΐου, στον Ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο στο πλαίσιο της αφίξεως της Τιμίας Κάρας του νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Κατόπιν ευλαβούς αιτήματος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου προς την Μητρόπολη της Ύδρας και με την ευλογία του Μητροπολίτη κ. Εφραίμ πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της Τιμίας Κάρας του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου στο Ναύπλιο προς προσκύνηση στα πλαίσια των εκδηλώσεων ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2023″ ,της ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Νέου Βυζαντίου Ναυπλίου.

Διαβάστε επίσης: Η Τιμία Κάρα του Αγ. Κωνσταντίνου του Υδραίου στο Ναύπλιο για τα «Κωνσταντίνεια 2023» (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων