30/06/2020 30/06/2020 Την Ιερά πανήγυρη των Αγίων Αποστόλων εόρτασε σήμερα 30 Ιουνίου 2020 η ενορία των Κυμίνων ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος. Πρόκειται για την πρώτη μεθέορτιο ήμερα μετά την μεγάλη εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και ειδικότερα για την Μητρόπολη Βεροίας των εορταστικών εκδηλώσεων των Παυλείων με την οποία...
30 Ιουνίου, 2020 - 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2020 - 10:40

Ιερά πανήγυρις των Αγίων Αποστόλων στην ενορία των Κυμίνων

Διαδώστε:
Ιερά πανήγυρις των Αγίων Αποστόλων στην ενορία των Κυμίνων

Την Ιερά πανήγυρη των Αγίων Αποστόλων εόρτασε σήμερα 30 Ιουνίου 2020 η ενορία των Κυμίνων ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

Πρόκειται για την πρώτη μεθέορτιο ήμερα μετά την μεγάλη εορτή των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και ειδικότερα για την Μητρόπολη Βεροίας των εορταστικών εκδηλώσεων των Παυλείων με την οποία τιμήθηκε και φέτος η μορφή του Αποστόλου των Εθνών.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας στο κήρυγμά του μίλησε για τον ζήλο και την αποφασιστικότητα των Αποστόλων να κηρύξουν το Ευαγγέλιο. “Ο αγώνας μας είναι η καλύτερη ανταπόδοση για όσα μας προσέφεραν οι αγ. Απόστολοι” είπε.

Ρεπορτάζ/ Φωτογραφίες: Βασίλης Χάδος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων