08/06/2022 08/06/2022 Ιερό Ευχέλαιο θα τελεστεί απόψε, Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, και ώρα 7:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, όπου τα τελευταία περίπου 2 χρόνια δακρυρροεί η ιερά εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος αναφέρει τα εξής: Βαδίζουμε προς την μεγάλη...
Ενορίες : Άγιος Δημήτριος Νέας Ελβετίας Βύρωνος
08 Ιουνίου, 2022 - 18:37
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2022 - 18:50

Ιερό Ευχέλαιο στην Παναγία που δακρυρροεί απόψε στον Βύρωνα

Διαδώστε:
Ιερό Ευχέλαιο στην Παναγία που δακρυρροεί απόψε στον Βύρωνα

Ιερό Ευχέλαιο θα τελεστεί απόψε, Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, και ώρα 7:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, όπου τα τελευταία περίπου 2 χρόνια δακρυρροεί η ιερά εικόνα της Παναγίας της Παρηγορήτριας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος αναφέρει τα εξής:

Βαδίζουμε προς την μεγάλη Εορτή της Πεντηκοστής και την Εορτή του Αγίου Πνεύματος, κατά την οποία θα ανυμνήσουμε τα παράδοξα και θαυμάσια που διαδραματίστηκαν κατά την κάθοδο του Παρακλήτου, τότε, στους Μαθητές και Αποστόλους του Χριστού.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος όπου τα τελευταία περίπου 2 χρόνια η εμφάνεια του Αγίου Πνεύματος αποτυπώνεται εν είδει δακρύων και μύρου στο Πάνσεπτο πρόσωπο της Παναγίας της Παρηγορητρίας, θα συναχθούμε όλα τα παιδιά Της για την τέλεση του Ιερού Ευχελαίου. Πιο συγκεκριμένα:

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 ώρα 7:00 το απόγευμα θα τελεστεί ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ στο τέλος του οποίου οι Ιερείς θα χρίσουν τους πιστούς με τα Ιερά Δάκρυα και Μύρο από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας μας.

Υπενθυμίζουμε ότι καθημερινά 7:00πμ-9:00πμ τελείται Θεία Λειτουργία και μπορεί οποίος επιθυμεί να αναλάβει την τέλεση μίας Θ. Λειτουργίας Υπέρ Υγείας ή Υπέρ Αναπαύσεως, προσφέροντας τα δώρα στην Παναγία μας.

Επίσης, καθημερινά τελείται Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Παρηγορήτρια στις 11:00 το πρωί και στις 7:00 το απόγευμα ενώ οι πύλες του Ιερού Ναού είναι ανοικτές για τους ευλαβείς προσκυνητές από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μητροπολίτης Καισαριανής αποκλειστικά στην Pemptousia TV για την ακατάπαυστη δακρυρροή της Παναγίας στον Βύρωνα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων