20/03/2019 20/03/2019 Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Πατσάνης, τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου  στις 18 Μαρτίου 2019, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κορδελιού με τη συμμετοχή των Ιερέων του ναού, Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως και πλήθους πιστών. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιερόθεος Τομπούλογλου, ο οποίος...
Ενορίες : Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κορδελιού
20 Μαρτίου, 2019 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2019 - 10:19

Ιερό Ευχέλαιο στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

Διαδώστε:
Ιερό Ευχέλαιο στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Πατσάνης, τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου  στις 18 Μαρτίου 2019, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κορδελιού με τη συμμετοχή των Ιερέων του ναού, Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως και πλήθους πιστών.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιερόθεος Τομπούλογλου, ο οποίος συνοπτικά αλλά εμπεριστατωμένα αναφέρθηκε στα πνευματικά στάδια της υπομονής και της ταπεινοφροσύνης και στον καθοριστικό και θεμελιώδη ρόλο που οι αρετές αυτές διαδραματίζουν στον αγώνα του πιστού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων