22/02/2022 22/02/2022 Τελέσθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα των υγειονομικών διατάξεων μέτρα, το μυστήριο του ιερού ευχελαίου και η κοπή της αγιοβασιλειόπιτας το απόγευμα της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου 2022 στον ιερό ναό Παναγίας Παραβουνιώτισσας στην Ερέτρια, από τον εφημέριο του ιερού ναού Οικονόμο Χαράλαμπο Ραμαντανάκη με την συμμετοχή των ενοριτών που συμμετείχαν. Εν συνεχεία τα παιδιά του κατηχητικού...
Ενορίες : Παναγία Παραβουνιώτισσα Ερέτριας
22 Φεβρουαρίου, 2022 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2022 - 20:09

Ιερό Ευχέλαιο στον Ιερό Ναό Παναγίας Παραβουνιώτισσας Ερέτριας

Διαδώστε:
Ιερό Ευχέλαιο στον Ιερό Ναό Παναγίας Παραβουνιώτισσας Ερέτριας

Τελέσθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα των υγειονομικών διατάξεων μέτρα, το μυστήριο του ιερού ευχελαίου και η κοπή της αγιοβασιλειόπιτας το απόγευμα της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου 2022 στον ιερό ναό Παναγίας Παραβουνιώτισσας στην Ερέτρια, από τον εφημέριο του ιερού ναού Οικονόμο Χαράλαμπο Ραμαντανάκη με την συμμετοχή των ενοριτών που συμμετείχαν.

Εν συνεχεία τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας με τις κατηχήτριες τραγούδησαν διάφορα τραγούδια και έψαλαν επίκαιρους βυζαντινούς ύμνους.

 

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων