17/11/2023 17/11/2023 Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου ο Ιερός Ναός Παναγίας Ηρακελίου Αττικής θα υποδεχθεί την Ιερά Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας «ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΙΕΣΣΑΙ» εκ Μικράς Ασίας. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ θα χοροστατήσει στον Εσπερινό. Με την ευκαιρία της μεγάλης Θεομητορικής εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου πανηγυρίζει το διήμερο...
Ενορίες : Παναγίας Ηρακλείου Αττικής
17 Νοεμβρίου, 2023 - 15:37
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2023 - 14:37

Ηράκλειο Αττικής: Εορτή Εισοδίων της Θεοτόκου και υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας “ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΙΕΣΣΑΙ”

Διαδώστε:
Ηράκλειο Αττικής: Εορτή Εισοδίων της Θεοτόκου και υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας “ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΙΕΣΣΑΙ”

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου ο Ιερός Ναός Παναγίας Ηρακελίου Αττικής θα υποδεχθεί την Ιερά Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας «ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΙΕΣΣΑΙ» εκ Μικράς Ασίας. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ θα χοροστατήσει στον Εσπερινό.

Με την ευκαιρία της μεγάλης Θεομητορικής εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου πανηγυρίζει το διήμερο 20 και 21 Νοεμβρίου ο Ιερός Ναός Υπεραγίας Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής.

Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

  • Δευτέρα 20 Νοεμβρίου

Ώρα 6.00μ.μ.: Υποδοχή Ιεράς θαυματουργοῦ Εικόνος “ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΙΕΣΣΑΙ” εκ Μικράς Ασίας καί εν συνεχεία ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ἰωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

  • Tρίτη 21 Νοεμβρίου

Ώρα 7.00π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ἰωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

Ώρα 5:30μ.μ.: Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ και εν συνεχεία λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων