20/12/2020 20/12/2020 Στo πλαίσιo της λειτουργίας του “Κρυφού Σχολειού” της ενορίας Αγίων Πάντων Καλλιθέας, σήμερα, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11:30, θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή ομιλία ο γνωστός συγγραφέας και εκδότης κ. Γεώργιος Καραμπελιάς. Το θέμα της ομιλίας είναι: «Ήταν μύθος το κρυφό σχολειό;» Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την πλατφόρμα του YouTube στο ενοριακό κανάλι...
Ενορίες : Άγιοι Πάντες Καλλιθέας Αττικής
20 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2020 - 11:22

«Ήταν μύθος το κρυφό σχολειό;»

Διαδώστε:
«Ήταν μύθος το κρυφό σχολειό;»

Στo πλαίσιo της λειτουργίας του “Κρυφού Σχολειού” της ενορίας Αγίων Πάντων Καλλιθέας, σήμερα, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11:30, θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή ομιλία ο γνωστός συγγραφέας και εκδότης κ. Γεώργιος Καραμπελιάς. Το θέμα της ομιλίας είναι: «Ήταν μύθος το κρυφό σχολειό;»
Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά από την πλατφόρμα του YouTube στο ενοριακό κανάλι των Αγίων Πάντων “Metalipsis”.

Όσοι θέλετε να παρακολουθήσετε την ομιλία, μπορείτε να γράψετε και τις ερωτήσεις σας στα σχόλια στο youtube σε ζωντανό χρόνο, ώστε να απαντηθούν ζωντανά από τον κ. Γεώργιο Καραμπελιά.

Επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να συνδεθείτε.

Και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι πατώντας ΕΓΓΡΑΦΗ στο youtube Metalipsis.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων