01/10/2022 01/10/2022 Παράκληση στην Παναγία την Παρηγορήτρια και Ιερό ευχέλαιο θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα εκεί όπου βρίσκεται η εικόνα της Παναγίας η οποια δακρύζει και μυροβλύζει. Η ανακοίνωση του ναού Η Παναγία μας ως Μητέρα του Θεού και μύστις της αρρήτου σοφίας του Θεού χαριτώθηκε και καταξιώθηκε να έχει παρρησία στον...
Ενορίες : ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ
01 Οκτωβρίου, 2022 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2022 - 12:35

Κ’ Δημήτρια: Ιερό Ευχέλαιο στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Διαδώστε:
Κ’ Δημήτρια: Ιερό Ευχέλαιο στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Παράκληση στην Παναγία την Παρηγορήτρια και Ιερό ευχέλαιο θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα εκεί όπου βρίσκεται η εικόνα της Παναγίας η οποια δακρύζει και μυροβλύζει.

Η ανακοίνωση του ναού

Η Παναγία μας ως Μητέρα του Θεού και μύστις της αρρήτου σοφίας του Θεού χαριτώθηκε και καταξιώθηκε να έχει παρρησία στον Κύριό μας και έτσι όλοι οι πιστοί μπορούμε -εκτός απ΄το να προσπαθούμε- να ελπίζουμε στις πρεσβείες Της για τη σωτηρία μας.

Η Παναγία μας είναι εκείνη που σε κάθε αδύναμή μας στιγμή είναι παρούσα και συνήθως το αντιλαμβανόμαστε αφού την επικαλεστούμε.

Μία επιβεβαίωση της παρουσίας της, ξεκίνησε προ δύο και πλέον ετών και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, εδώ στον Άγιο Δημήτριο Νέας Ελβετίας Βύρωνος, όπου με θαυμαστό τρόπο άρχισε να δακρυρροεί το Πάνσεπτο Εικόνισμα της Εφεστίου Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας, χαρίζοντας ελπίδα και παρηγορία σε όσους την επικαλούμαστε με πίστη.

Ο λαός του Θεού έκτοτε, αποζητά καθημερινά την προστασία Της αλλά και ανυμνεί διαρκώς τα θαυμάσιά Της. Η Παναγία μας και πάλι έδωσε τη Χάρη Της αφού οκτώ μήνες αργότερα την ώρα που τελείται το Ιερό Ευχέλαιο της Μεγάλης Τετάρτης, άρχισε να μυροβλύζει κρουνηδόν και ο πιστός λαός λαμβάνει στα χέρια του αυτή τη μεγάλη ευλογία.

Έχοντας αυτά ως ομολογία στην καρδιά μας και στα πλαίσια των Κ’ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 ώρα 6:00 το απόγευμα θα τελέσουμε ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ προς ευλογία και ίαση των πιστών . Στο τέλος του μυστηρίου θα εμβαπτισθούν στο Άγιο Έλαιο Δάκρυα και Μύρο από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας μας και διανεμηθούν στους πιστούς.

Επίσης, καθημερινά 7:00πμ-9:00πμ τελείται Θεία Λειτουργία και μπορεί οποίος επιθυμεί να αναλάβει την τέλεση μίας Θ. Λειτουργίας Υπέρ Υγείας ή Υπέρ Αναπαύσεως, προσφέροντας τα δώρα στην Παναγία μας.

Επίσης, καθημερινά τελείται Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Παρηγορήτρια και τον Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλύτη στις 11:00 το πρωί και στις 6:00 το απόγευμα ενώ οι πύλες του Ιερού Ναού είναι ανοικτές για τους ευλαβείς προσκυνητές από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων