30/07/2020 30/07/2020 Η Ενορία της Ευαγγελιστρίας Πειραιώς θα μεταδώσει διαδικτυακά και μέσω της ιστοσελίδας www.enoriaendrasei.gr την Ιερά Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία), που θα τελεστεί ξημερώνοντας η Κυριακή (Η´ Ματθαίου – Θεοδώρου νεομάρτυρος) 1η Αυγούστου, μεταξύ 21.45 και 0.30. Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα σε όσους πιστούς το επιθυμούν, παρακολουθώντας ευλαβικά από το σπίτι τους, να συμμετέχουν...
Ενορίες : Ευαγγελίστρια Πειραιώς
30 Ιουλίου, 2020 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2020 - 16:04

Και διαδικτυακά η Αγρυπνία του Σαββάτου από την Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Διαδώστε:
Και διαδικτυακά η Αγρυπνία του Σαββάτου από την Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Η Ενορία της Ευαγγελιστρίας Πειραιώς θα μεταδώσει διαδικτυακά και μέσω της ιστοσελίδας www.enoriaendrasei.gr την Ιερά Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία), που θα τελεστεί ξημερώνοντας η Κυριακή (Η´ Ματθαίου – Θεοδώρου νεομάρτυρος) 1η Αυγούστου, μεταξύ 21.45 και 0.30.

Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα σε όσους πιστούς το επιθυμούν, παρακολουθώντας ευλαβικά από το σπίτι τους, να συμμετέχουν εξ’ αποστάσεως με την προσευχή τους στα τελούμενα.

Το LINK της μετάδοσης αγρυπνίας είναι το εξής: https://youtu.be/SH5NzvTPc1g

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων