11/09/2022 11/09/2022 Με ασταμάτητο ρυθμό συνεχίζονται οι προετοιμασίες στην πόλη του Καματερού για την υποδοχή τεμαχίου του Τιμίου Ξύλου από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Το ιερό θησαύρισμα θα κομίσει στην πόλη του Καματερού, ο εκπρόσωπος του Παλαιφάτου Πατριαρχείου της Αγιωτάτης Πόλεως Ιερουσαλήμ, Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Πέλλης κ. Φιλούμενος συνοδευόμενος από τον εν Ελλάδι Έξαρχο...
Ενορίες : Άγιος Γεώργιος Καματερού
11 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:17
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2022 - 12:09

Καματερό: Προετοιμασίες για την υποδοχή του Τιμίου Σταυρού από τα Ιεροσόλυμα

Διαδώστε:
Καματερό: Προετοιμασίες για την υποδοχή του Τιμίου Σταυρού από τα Ιεροσόλυμα

Με ασταμάτητο ρυθμό συνεχίζονται οι προετοιμασίες στην πόλη του Καματερού για την υποδοχή τεμαχίου του Τιμίου Ξύλου από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Το ιερό θησαύρισμα θα κομίσει στην πόλη του Καματερού, ο εκπρόσωπος του Παλαιφάτου Πατριαρχείου της Αγιωτάτης Πόλεως Ιερουσαλήμ, Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Πέλλης κ. Φιλούμενος συνοδευόμενος από τον εν Ελλάδι Έξαρχο του Παναγίου Τάφου Αρχιμανδρίτη π. Ραφαήλ Γρίβα. Η ενορία του Αγίου Γεωργίου θα έχει την ιδιαίτερη χαρά και ευλογία να φιλοξενήσει τον Τίμιο Σταυρό μέχρι την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, ενώ ο ναός θα είναι ανοιχτός από τις 6.30π.μ – 12.00 μ.μ.

Καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες μεταξύ των οποίων θα ξεχωρίζει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και η τελετή της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού την 13η & 14η Σεπτεμβρίου.

Η τελετή της Υποδοχής θα γίνει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στην συμβολή των οδών Λεωφ. Καματερού & Σωκράτους (έναντι καταστήματος ΟΠΑΠ) και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί λιτανευτική πομπή μεχρι τον Ιερό Ναό οπου θα τελεστεί δοξολογία και Αρχιερατικός Εσπερινός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων