13/04/2019 13/04/2019 Ας αναζητήσουμε ο καθένας χωριστά τους υπευθύνους των ενοριών μας. Σχεδόν σε όλες τις ενορίες της Ελλάδος και του εξωτερικού φτιάχνονται ετούτον τον καιρό τα δέματα αγάπης του Πάσχα. Στην παρούσα ανάρτηση αναφερόμαστε στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς, αλλά εμμέσως και σε όλες τις ορθόδοξες ενορίες του κόσμου. Καλή αγάπη!   Για άλλη μία χρονιά, η Ιερά...
Ενορίες : Ευαγγελίστριας Πειραιώς
13 Απριλίου, 2019 - 20:37
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2019 - 20:51

Κανείς νηστικός το Πάσχα

Διαδώστε:
Κανείς νηστικός το Πάσχα

Ας αναζητήσουμε ο καθένας χωριστά τους υπευθύνους των ενοριών μας.

Σχεδόν σε όλες τις ενορίες της Ελλάδος και του εξωτερικού φτιάχνονται ετούτον τον καιρό τα δέματα αγάπης του Πάσχα.

Στην παρούσα ανάρτηση αναφερόμαστε στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς, αλλά εμμέσως και σε όλες τις ορθόδοξες ενορίες του κόσμου.

Καλή αγάπη!

 

Για άλλη μία χρονιά, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Πειραιώς, θα λάβουν φροντίδα, ώστε να μη μείνει τις ημέρες του Πάσχα, κανένας νηστικός. Για τον σκοπό αυτό, συγκεντρώνονται τρόφιμα, τα οποία θα διανεμηθούν με πολλή φροντίδα και αγάπη κατά τις παραμονές του Πάσχα. Τα δέματα θα περιλαμβάνουν κοτόπουλα, κιμά, μακαρόνια, λάδι, κίτρινο τυρί, κόκκινα αυγά, γάλα εβαπορέ και άλλα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων