11/04/2022 11/04/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα μετέβη στην Ενορία του Αγίου Ιωάννου του θεολόγου στον Αχεντριά Μονοφατσίου όπου χοροστάτησε στον κατανυκτικό Εσπερινό με την συμμετοχή του εφημερίου Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Καπελλακη και του Διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη, το απόγευμα της Κυριακής Ε’ Νηστειών, που η Εκκλησία τιμά την Όσια Μαρία την Αιγυπτία. Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος...
Ενορίες : Αχεντριά Μονοφατσίου
11 Απριλίου, 2022 - 22:03
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2022 - 22:00

Κατανυκτικός Εσπερινός στον Αχεντριά Μονοφατσίου

Διαδώστε:
Κατανυκτικός Εσπερινός στον Αχεντριά Μονοφατσίου

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα μετέβη στην Ενορία του Αγίου Ιωάννου του θεολόγου στον Αχεντριά Μονοφατσίου όπου χοροστάτησε στον κατανυκτικό Εσπερινό με την συμμετοχή του εφημερίου Πρωτοπρεσβυτέρου Εμμανουήλ Καπελλακη και του Διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη, το απόγευμα της Κυριακής Ε’ Νηστειών, που η Εκκλησία τιμά την Όσια Μαρία την Αιγυπτία.

Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλή πορεία προς την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Αγία Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων