17/08/2022 17/08/2022 Ο Αύγουστος, όπως κάθε χρόνο, είναι ο μήνας της Παναγίας μας. Kαι για την πόλη του Χολαργού οι ημέρες αυτές αποτελούν σημαντικό σταθμό πνευματικής ανάτασης όλων των πιστών, καθώς εορτάζει και πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Καθεδρικός Ιερός Ναός της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού. Μέχρι και τις 23 Αυγούστου, στον Ι. Ναό τελείται κάθε πρωί, στις 7.00 π.μ....
Ενορίες : Φανερωμένης Χολαργού
17 Αυγούστου, 2022 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2022 - 11:45

Καθημερινή Θεία Λειτουργία και Ιερές Παρακλήσεις στη Φανερωμένη Χολαργού

Διαδώστε:
Καθημερινή Θεία Λειτουργία και Ιερές Παρακλήσεις στη Φανερωμένη Χολαργού

Ο Αύγουστος, όπως κάθε χρόνο, είναι ο μήνας της Παναγίας μας. Kαι για την πόλη του Χολαργού οι ημέρες αυτές αποτελούν σημαντικό σταθμό πνευματικής ανάτασης όλων των πιστών, καθώς εορτάζει και πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Καθεδρικός Ιερός Ναός της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.

Μέχρι και τις 23 Αυγούστου, στον Ι. Ναό τελείται κάθε πρωί, στις 7.00 π.μ. ο Όρθρος και η Θ. Λειτουργία και κάθε απόγευμα, στις 6.30 μ.μ. ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων