26/01/2021 26/01/2021 Μπορεί τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να έχουν κατηγορηθεί τόσο για τον σκοπό όσο και για το περιεχόμενό τους, ωστόσο μπορεί κανείς να αλιεύσει “μαργαριτάρια”: Απλές καθημερινές αναρτήσεις, που δεν θα αποτελέσουν ποτέ πρωτοσέλιδο, ούτε καν μονόστηλο, αλλά είναι αυτές που φέρνουν ένα μειδίαμα στα χείλη και μια ευφορία στην ψυχή. Μια τέτοια είδηση διαβάσαμε στην...
Ενορίες : Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας στη Ρόδο
26 Ιανουαρίου, 2021 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2021 - 9:57

“Κεντώντας” το Σύμβολο της Πίστεως

Διαδώστε:
“Κεντώντας” το Σύμβολο της Πίστεως

Μπορεί τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να έχουν κατηγορηθεί τόσο για τον σκοπό όσο και για το περιεχόμενό τους, ωστόσο μπορεί κανείς να αλιεύσει “μαργαριτάρια”: Απλές καθημερινές αναρτήσεις, που δεν θα αποτελέσουν ποτέ πρωτοσέλιδο, ούτε καν μονόστηλο, αλλά είναι αυτές που φέρνουν ένα μειδίαμα στα χείλη και μια ευφορία στην ψυχή.

Μια τέτοια είδηση διαβάσαμε στην σελίδα της Ενορίας της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας στη Ρόδο.
Η Άννα Ιωαννίδου Ραϋμόνδου, κέντησε βελονιά- βελονιά το Σύμβολο της Πίστεως και το δώρισε στον ναό, ο οποίος έχει πλέον το καινούριο καμπαναριό του και το νέο του ρολόι.

“Μία ωραία έκπληξη σήμερα. Το σύμβολο της Πίστεως κεντημένο σε κάδρο αφιερωμένο στην Αγία Αναστασία δια χειρός Άννας Ραϋμονδου Ιωαννίδου” γράφει η ανάρτηση της ενορίας στο Facebook.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων