05/04/2024 05/04/2024 Στην “Παρέα της Τρίτης” που πραγματοποιήθηκε την την Τρίτη 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου μίλησε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.  Τον Σεβασμιώτατο καλωσόρισε αρχικά ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σχοινάς, Προϊστάμενος του Ναού. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος μίλησε με θέμα: “Η ζωή με άλλη ματιά” και αναφέρθηκε αρχικά...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου
05 Απριλίου, 2024 - 9:09

Κίτρους Γεώργιος: Το έργο των ιεραποστόλων δίνει νόημα και στη δική μας εκκοσμικευμένη κοινωνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Κίτρους Γεώργιος: Το έργο των ιεραποστόλων δίνει νόημα και στη δική μας εκκοσμικευμένη κοινωνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην “Παρέα της Τρίτης” που πραγματοποιήθηκε την την Τρίτη 2 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου μίλησε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος. 

Τον Σεβασμιώτατο καλωσόρισε αρχικά ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σχοινάς, Προϊστάμενος του Ναού. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης κ. Γεώργιος μίλησε με θέμα: “Η ζωή με άλλη ματιά” και αναφέρθηκε αρχικά στη γνωριμία του με τον  Άγιο πλεόν της Εκκλησίας μας, Γεράσιμο Μικραγιαννανίτη. Εκτενή αναφορά με βιωματικά παραδείγματα έκανε για την ιεραποστολική του δράση στο Κονγκό. “Ευτυχώς που υπάρχουν ιεραπόστολοι που  επιτελούν με πολύ δυσκολία το έργο εκεί, αλλά θέρμη και πίστη, και αυτό δίνει νόημα και στο δικό μας έργο και στη δική μας παρουσία στην εκκοσμικευμένη κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε”, είπε σε σημείο της ομιλίας του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων