30/01/2023 30/01/2023 Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή βασιλόπιτας όλων των εθελοντών στις δράσεις του Ιερού Ναού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Παρόντες ήταν εθελοντές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, του Γεύματος Αγάπης “Επιούσιος Άρτος“, κυρίες που διακονούν στις αίθουσες δεξιώσεων και του Φιλοπτώχου Ταμείου, επίτροποι...
Ενορίες : Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών
30 Ιανουαρίου, 2023 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2023 - 14:17

Κοπή πίτας των εθελοντών του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών

Διαδώστε:
Κοπή πίτας των εθελοντών του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών

Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή βασιλόπιτας όλων των εθελοντών στις δράσεις του Ιερού Ναού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Παρόντες ήταν εθελοντές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, του Γεύματος Αγάπης “Επιούσιος Άρτος“, κυρίες που διακονούν στις αίθουσες δεξιώσεων και του Φιλοπτώχου Ταμείου, επίτροποι του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού καθώς και συνεργάτες του Διαδικτυακού Ραδιοφωνικού Σταθμού Εκ Βαθέων.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, τόνισε την αξία του χρόνου ως την σπουδαιότερη δωρεά του Θεού στον άνθρωπο, μετά την θεία Ευχαριστία, αφού σε λίγα χρόνια ζωής μπορεί κανείς να κληρονομήσει την αιωνιότητα. Ο πολυτιμότατος χρόνος είναι δημιούργημα του Θεού και πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε. Όταν λέμε σωτήριο έτος, εννοούμε ότι αυτό το έτος μπορεί να γίνει σωτήριο για την ψυχή μας, δηλαδή να μετανοήσουμε και να πλησιάσουμε το Θεό.

Ακολούθησε δεξίωση για όλους τους συμμετέχοντες με ζωντανή μουσική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων