22/01/2023 22/01/2023 Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, ο προϊστάμενος του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Θωμά Αγρινίου π. Βασίλειος Μπρέσιακας έκοψε την βασιλόπιτα του Ναού. Επίσης, τίμησε με αναμνηστικό βραβείο και μετάλλιο τους ψάλτες, τους επιτρόπους (πρώην και νυν), την νεωκόρο και τους υπεύθυνους των κατηχητικών σχολείων για την πολυετή συνεισφορά...
Ενορίες : ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΑΓΡΙΝΙΟΥ
22 Ιανουαρίου, 2023 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2023 - 13:22

Κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις στον Ι.Ν. Αγίου Θωμά Αγρινίου (ΦΩΤΟ/VIDEO)

Διαδώστε:
Κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις στον Ι.Ν. Αγίου Θωμά Αγρινίου (ΦΩΤΟ/VIDEO)

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, ο προϊστάμενος του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Θωμά Αγρινίου π. Βασίλειος Μπρέσιακας έκοψε την βασιλόπιτα του Ναού.


Επίσης, τίμησε με αναμνηστικό βραβείο και μετάλλιο τους ψάλτες, τους επιτρόπους (πρώην και νυν), την νεωκόρο και τους υπεύθυνους των κατηχητικών σχολείων για την πολυετή συνεισφορά τους στην ενορία του Αγίου Θωμά (κάποιων μάλιστα από αυτούς και ανιδιοτελή).

Τίμησε όμως και ανθρώπους που συνεισέφεραν στην αγιογράφηση του Ιερού Ναού με σημαντικά ποσά (και όχι από το περίσσευμά τους).

Πληροφορίες και φωτογραφίες: Χρήστος Αλεξόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων