28/02/2022 28/02/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στην Ενορία Βόνης και ιερούργησε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, η οποία καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες της Ενορίας, αφού οι Ναοί της Ενορίας επλήγησαν από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου. Πολλοί κάτοικοι του χωριού κατοικούν σε οικίσκους, οι οποίοι εκκλησιάστηκαν στη Θεία Λειτουργία, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, Κυριακή της Απόκρεω....
Ενορίες : Βόνης
28 Φεβρουαρίου, 2022 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2022 - 20:14

Κυριακή της Απόκρεω και ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας Σπανάκη

Διαδώστε:
Κυριακή της Απόκρεω και ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας Σπανάκη

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας μετέβη στην Ενορία Βόνης και ιερούργησε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, η οποία καλύπτει τις λειτουργικές ανάγκες της Ενορίας, αφού οι Ναοί της Ενορίας επλήγησαν από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου. Πολλοί κάτοικοι του χωριού κατοικούν σε οικίσκους, οι οποίοι εκκλησιάστηκαν στη Θεία Λειτουργία, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, Κυριακή της Απόκρεω.

Στην ακολουθία έλαβαν μέρος, ο εφημέριος της ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Λιαπάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ το ψαλτήρι δαικόνησαν ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου και ο Αναγνώστης Παναγιώτης Μουστακάκης.

Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του μίλησε για την ευαγγελική περικοπή της Κρίσεως και παράλληλα αναφέρθηκε στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, και ευχήθηκε στο εκκλησίασμα καλό αγώνα.

Προ της απολύσεως τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας Σπανάκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων