22/05/2022 22/05/2022 Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Φωλεάς Παγγαίου πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Μπένου, του εφημερίου του χωριού π. Μιχαήλ Σγουρομαλίδη και του Διακόνου της Μητρόπολης π. Αθανασίου. Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση εξ αφορμής...
Ενορίες : Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου Φωλεάς Παγγαίου
22 Μαΐου, 2022 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2022 - 20:47

Κυριακή της Σαμαρείτιδος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φωλεάς Παγγαίου

Διαδώστε:
Κυριακή της Σαμαρείτιδος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φωλεάς Παγγαίου

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Φωλεάς Παγγαίου πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Μπένου, του εφημερίου του χωριού π. Μιχαήλ Σγουρομαλίδη και του Διακόνου της Μητρόπολης π. Αθανασίου.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση εξ αφορμής της επετείου των 103 χρόνων από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείο Λόγο αναφερόμενος στην Αγία Μεγαλομάρτυρα και Ισαπόστολο Φωτεινή τη Σαμαρείτιδα και στην μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων