07/05/2020 07/05/2020 Την Ιερά Αγρυπνία ξημερώνοντας Κυριακή του Παραλύτου θα μεταδώσει η Ενορία της Ευαγγελιστρίας Πειραιώς μέσω της ιστοσελίδας της www.enoriaendrasei.gr που θα τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών από τις 10 έως τις 0.30. Δείτε ΕΔΩ την Ιερή Αγρυπνία. Ακόμα θα μεταδοθεί η Παράκληση προς τιμήν του Αγίου Λουκά του ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας την Κυριακή του...
07 Μαΐου, 2020 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2020 - 14:15

Κυριακή του Παραλύτου από την Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Διαδώστε:
Κυριακή του Παραλύτου από την Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Την Ιερά Αγρυπνία ξημερώνοντας Κυριακή του Παραλύτου θα μεταδώσει η Ενορία της Ευαγγελιστρίας Πειραιώς μέσω της ιστοσελίδας της www.enoriaendrasei.gr που θα τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών από τις 10 έως τις 0.30.

Δείτε ΕΔΩ την Ιερή Αγρυπνία.

Ακόμα θα μεταδοθεί η Παράκληση προς τιμήν του Αγίου Λουκά του ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας την Κυριακή του Παραλύτου από τις 18.00 έως τις 19.15.

Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα σε όσους πιστούς το επιθυμούν, παρακολουθώντας από το σπίτι τους, να συμμετέχουν εξ’ αποστάσεως με την προσευχή τους στα τελούμενα.

Δείτε ΕΔΩ την Παράκληση.

Έκκληση για τρόφιμα στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Η επιδημία συνεχίζεται και μαζί της, οι περιορισμοί που επέφερε στην καθημερινή μας ζωή.

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πειραιώς καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου των απόρων αδελφών μας.

Κύρια ανάγκη είναι η συγκέντρωση τροφίμων.

Κάνουμε έκκληση όσοι μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα στην προσπάθεια μας αυτή.

Η αγάπη και η φροντίδα για τον κάθε αδελφό που έχει ανάγκη, δεν γνωρίζουν περιορισμούς και δεν υπάρχει επιδημία που να μπορεί να τις ανακόψει.

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Πειραιώς (Γρ. Λαμπράκη 41) είναι ανοικτός από 7.00 π.μ. έως 7.30 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας (όπισθεν Ιερού Ναού) και στο τηλέφωνο 210 4125619.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων