23/04/2023 23/04/2023 Με την πρέπουσα λαμπρότητα τιμάται η εορτή του Αγίου Γεωργίου στην Κοινότητα της Ήρα, του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα. Την παραμονή της εορτής, Σάββατο 22 Απριλίου 2023, τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό Πανηγυρικός Εσπερινός ιερουργούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρου Αθανασόπουλου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Στον...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ήρας Αργολίδος
23 Απριλίου, 2023 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2023 - 16:53

Λιτάνευση Ιεράς Εικόνας και Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου στην Ήρα Αργολίδας

Διαδώστε:
Λιτάνευση Ιεράς Εικόνας και Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου στην Ήρα Αργολίδας

Με την πρέπουσα λαμπρότητα τιμάται η εορτή του Αγίου Γεωργίου στην Κοινότητα της Ήρα, του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα.

Την παραμονή της εορτής, Σάββατο 22 Απριλίου 2023, τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό Πανηγυρικός Εσπερινός ιερουργούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρου Αθανασόπουλου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Στον εEσπερινό παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής.

Ακολούθησε η περιφορά της Ιεράς Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου σε όλο το χωριό προς ευλογία των κατοίκων.

Στο τέλος του Εσπερινού ο εφημέριος του ναού π. Θεόδωρος Μποτσώνης ευχαρίστησε τους Ιερείς και τον κόσμο που παραβρέθηκαν στην γιορτή.

Να σημειωθεί πως το χωριό Ήρα βρίσκεται μέσα στον Αργολικό κάμπο και είναι περιτριγυρισμένο με πορτοκαλιές.

Το τελευταίο διάστημα το εκκλησιαστικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Ιερέα π. Θεόδωρου, έχει πραγματοποιήσει σημαντικά έργα, όπως την επισκευή του καμπαναριού της εκκλησίας καθώς και τον ευπρεπισμό του ναού.

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων