06/08/2021 06/08/2021 Λιτάνευση της εικόνας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, με αίτημα την κατάπαυση της φωτιάς, έκαναν λίγο πριν τη Θεία Κοινωνία και το «Μετά Φόβου» οι ιερείς της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως. «Σε άλλες εποχές όλοι θα ήμασταν στους δρόμους με λιτανείες να σταματήσουμε το κακό. Με αίτημα την κατάπαυση του πυρός σε μέρη ευλογημένα, λίγο πριν το “Μετά...
Ενορίες : Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως
06 Αυγούστου, 2021 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2021 - 18:41

Λιτάνευση της Εικόνας προς κατάπαυση της φωτιάς

Διαδώστε:
Λιτάνευση της Εικόνας προς κατάπαυση της φωτιάς

Λιτάνευση της εικόνας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, με αίτημα την κατάπαυση της φωτιάς, έκαναν λίγο πριν τη Θεία Κοινωνία και το «Μετά Φόβου» οι ιερείς της Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως. «Σε άλλες εποχές όλοι θα ήμασταν στους δρόμους με λιτανείες να σταματήσουμε το κακό. Με αίτημα την κατάπαυση του πυρός σε μέρη ευλογημένα, λίγο πριν το “Μετά φόβου…” ο ίδιος ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, η εικόνα της Μεταμορφώσεως Του και τα λείψανα των αγίων λιτανεύθηκαν πέριξ του ναού και ευλογήθηκαν τα τέσσερα σημεία του ορίζοντος, με τον κλήρο και τον λαό του Θεού εντός του ναού να ψάλει το «Κύριε ελέησον».

Δείτε το βίντεο:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων