11/10/2019 11/10/2019 Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, ξεκινούν τα μαθήματα εκμάθησης Παραδοσιακών Χορών στην Ενορία Αγ. Στυλιανού Γκύζη. Τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών συμβάλλουν στην προβολή και διάσωση της μουσικής και χορευτικής μας παράδοσης. Λειτουργούν Τμήματα παιδικά και ενηλίκων. Φιλοδοξία είναι και οι δυο γενιές να χορεύουν ελληνικά, να δημιουργούν πολιτισμό και να τον μεταδίδουν. Τα χορευτικά τμήματα...
Ενορίες : Αγίου Στυλιανού Γκύζη
11 Οκτωβρίου, 2019 - 22:52
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2019 - 22:29

Mαθήματα παραδοσιακών χορών στην Ενορία Αγ. Στυλιανού Γκύζη

Διαδώστε:
Mαθήματα παραδοσιακών χορών στην Ενορία Αγ. Στυλιανού Γκύζη

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, ξεκινούν τα μαθήματα εκμάθησης Παραδοσιακών Χορών στην Ενορία Αγ. Στυλιανού Γκύζη. Τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών συμβάλλουν στην προβολή και διάσωση της μουσικής και χορευτικής μας παράδοσης. Λειτουργούν Τμήματα παιδικά και ενηλίκων. Φιλοδοξία είναι και οι δυο γενιές να χορεύουν ελληνικά, να δημιουργούν πολιτισμό και να τον μεταδίδουν.

Τα χορευτικά τμήματα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις εντός και εκτός Ενορίας. Διδάσκονται χοροί του ελληνισμού από τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο, το Αιγαίο, το Ιόνιο, την Κρήτη, τη Μικρά Ασία, τον Πόντο, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Κύπρο. Τα μαθήματα των χορευτικών ομάδων, μικρών και μεγάλων, πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή απόγευμα, στην αίθουσα της Ενοριακής Νεανικής Εστίας πλησίον του Ιερού Ναού.

 

 

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι:

1ο Παιδικό Τμήμα 19:00 – 20:00 (Α΄ Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου) Κάθε Παρασκευή

2ο Τμήμα Λυκείου – Νέων & Ενηλίκων 20:00 – 21:00 Κάθε Παρασκευή

Διδάσκει ο Χοροδιδάσκαλος κος Στέφανος Μουστάκης, δάσκαλος χορού στο Εθνομουσικολογικό Ίδρυμα – Κέντρο Παραδοσιακών Χορών “Πέτρου Ζήση” στο Χαλάνδρι Αττικής.

Η πρόσκληση παραμένει ανοιχτή για μικρούς και μεγάλους.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων