11/08/2022 12/08/2022 Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022, στην παρακείμενη αίθουσα, «Καισάρεια», του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως η έκτακτη εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως σε συνεργασία με τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό. Η μαζική συμμετοχή των ενοριτών και φίλων του Ναού υπήρξε ακόμη μια φορά άκρως συγκινητική! Ο προϊστάμενος του Ναού...
Ενορίες : Άγιος Γεώργιος Νεαπόλεως
11 Αυγούστου, 2022 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2022 - 2:19

Μαζική συμμετοχή στην αιμοδοσία του Ι.Μ.Ν. Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Μαζική συμμετοχή στην αιμοδοσία του Ι.Μ.Ν. Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022, στην παρακείμενη αίθουσα, «Καισάρεια», του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως η έκτακτη εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως σε συνεργασία με τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Η μαζική συμμετοχή των ενοριτών και φίλων του Ναού υπήρξε ακόμη μια φορά άκρως συγκινητική!

Ο προϊστάμενος του Ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Κουτσαυτάκης εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ενορίας και απέδειξαν στην πράξη ότι η αγάπη δεν ξεκουράζεται ποτέ, η αγάπη δεν κάνει «διακοπές». Ο π. Ελευθέριος απηύθυνε ιδιαιτέρως θερμές ευχαριστίες και προς τους ανθρώπους του Πανελληνίου Κέντρου Αιμοδοσίας για την ιατρική κάλυψη και την επιστημονική συμβολή τους , αλλά και για τη δωρεά της ιεράς εικόνας της Παναγίας της Αιμοδότριας.

«Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας και οι πατέρες του Ναού, εύχονται από καρδιάς, η Μητέρα όλων να σκέπει τις ζωές και να οδηγεί τα βήματα στην πορεία προς το Πάσχα του καλοκαιριού», καταλήγει το σχετικό δελτίο τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων